Aktivitetspris 2016: Volleyball

Begrundelse for uddeling af Snejbjerg Hallernes Aktivitetspris 2016

Snejbjerg Hallernes Aktivitetspris er blevet uddelt 3 gange siden 2011. Prisen skal ikke nødvendigvis uddeles hvert år. Der skal være et ekstraordinært initiativ til for at prisen uddeles.
Bestyrelsen har i dette tilfælde selv indstillet denne gruppe til prisen, da denne gruppe har udviklet sig mærkbart på under 2 år. Vi har valgt at prisen skal gå til gruppen, men et par ildsjæle har gået i front og skal også tildeles noget af æren.

Indstillingen begrundes således:

Foråret 2015 var der et par herrer som gerne ville spille Volleyball, og ville derfor stifte en forening. De havde lidt forbindelser til Svømmeafdelingen og enden blev at Svømmeafdelingen blev ansvarlig forening og bestyrelse for en Volleyball afdeling.
Sommeren 2015 blev der indkaldt til 2 x prøvetræning i Hal 3, og der deltog over 20 spillere, som gerne ville spille fast, og dermed var fundamentet grundlagt. I dag er der 37 betalende spillere som går til volleyball i Snejbjerg og der er spillere på venteliste.
Der er planer om at arrangere hjemmestævner i Snejbjerg Hallerne, som nu kan lade sige gøre, fordi Volleyball afdelingen har efterspurgt 2 nye baner i Hal 1, som blev konstrueret ifm. renovering af halgulvet i hal 1 sidste sommer. Dermed er der 4 baner som er et krav for at lave et større volleystævne.

En ny aktivitet i Snejbjerg Hallerne som er vokset så meget på under 2 år er meget iøjefaldende.

Snejbjerg Hallernes Aktivitetspris 2016

Uddeles til

Snejbjerg Volleyball
Snejbjerg Hallerne vil gerne hylde volleyball afdelingen ved at bede de 2 omtalte herrer, Bo Andsbjerg og Preben Mogensen, om at komme op og modtage prisen.